,,სუპკულტურა'' არის ვეგეტარიანული სუპის რესტორანი, მთავარი მიზანი ჯანსაღი ,,სთრით ფუდის'' პოპულარიზაცია, ჩვენ შექმენით ახალი კულტურა, ჯანსაღი ალტერნატივა ბურგერების და მსგავსი პროდუქტის, რომელიც ადამიანის ჯანმრთელობისთვის საზიანოა. ამასთან ერთად პლასტმასის ჯამები/თეფშები ჩანაცვლებულია პურის ჭიქებით, რომელიც მოსახერხებელი და ეკოლოგიური ალტერნატივაა, ჩვენი შეფუთვები 100%-ით ბიოდგრადირებადია, ვიყენებთ მხოლოდ ხის კოვზებსა და ქაღალდის კონტეინერებს. ადამიანებს შეუძლიათ ქუჩაში იარონ და მიირთვან გემრიელი, ჯანსაღი სუპი, რომელიც პურში არის მოთავსებული, პურს უბრალოდ ჭურჭლის დანიშნულება არ აქვს, ის იჭმევა კიდეც.