საუკეთესო პროდუქტის შექმნისთვის

სუპკულტურა

,,სუპკულტურა'' არის ვეგეტარიანული სუპის რესტორანი, მთავარი მიზანი ჯანსაღი ,,სთრით ფუდის'' პოპულარიზაცია, ჩვენ შექმენით ახალი კულტურა, ჯანსაღი ალტერნატივა ბურგერების და მსგავსი პროდუქტის, რომელიც ადამიანის ჯანმრთელობისთვის საზიანოა. ამასთან ერთად პლასტმასის ჯამები/თეფშები ჩანაცვლებულია პურის ჭიქებით, რომელიც მოსახერხებელი და ეკოლოგიური ალტერნატივაა, ჩვენი შეფუთვები 100%-ით ბიოდგრადირებადია, ვიყენებთ მხოლოდ ხის კოვზებსა და ქაღალდის კონტეინერებს. ადამიანებს შეუძლიათ ქუჩაში იარონ და მიირთვან გემრიელი, ჯანსაღი სუპი, რომელიც პურში არის მოთავსებული, პურს უბრალოდ ჭურჭლის დანიშნულება არ აქვს, ის იჭმევა კიდეც.


ნოემბერი რეგისტრაციის დაწყება
დეკემბერი რეგისტრაციის დასრულება
იანვარი ფინალისტების გამოვლენა
თებერვალი დაჯილდოების ღონისძიება