რესტორნის პროდუქტი არის სტეიკი. ის გამოირჩევა სხვა რესტორნებისგან იმით, რომ მომხმარებელს სთავაზობს როგორც უმაღლესი ხარისხის ქართულ, ასევე ამერიკულ (Black Angus) საქონლის ხორცს. სტეიკის შეწვის 6 დონე არსებობს და 6-ვე დონის შეწვის შესაძლებლობა მხოლოდ Steakhouse #1-შია შესაძლებელი. 2020 წლისთვის, მიუხედავად პანდემიისა, სტეიკჰაუსის სტუმრების რაოდენობა იზრდება და დღეს ერთგული კლიენტების რიცხვი 1000-ზე მეტია. პროდუქტის ხარისხითა და უმაღლესი ხარისხის მომსახურებით სტეიჰაუსი პოპულარობით სარგებლობს. მომავალი 2 წლის განმავლობაში თბილისსა და ბათუმში იგეგმენა ფილიალების გახსნა.